diumenge, 30 de març del 2008

Arrenca la Berguedàsfera, amb presentació icona i preparant jornades


Aquest dissabte va tenir lloc la presentació de la Berguedàsfera, com recull la fotografia adjunta, amb imatge de la icona, obra del ninotaire i blocaire Jaume Capdevila(KAP), en presència dels blocaires Quirze Grifell i Moisès Rial.
Al vespre va tenir lloc primera presa de contacte fisica amb nucli de blocaires de la comarca, intercanviant coneixements i aprovant impulsar jornades, amb idea inicial que tindran lloc el proper 9 de maig amb col.laboració de la Xarxa de Telecentres del conjunt del Berguedà,(Berga,Cal Pons(Puig-reig), Guardiola de Berguedà) com a proposta pionera que facilitarà l alfabetització de persones amb les tecnologies de la informació i comunicació (TIC), amb " APRÈN A CREAR EL TEU BLOC AMB LA BERGUEDÀSFERA", podent-se ampliar a d´altres subcentres i punts d´accés públic d´internet a la comarca, usant eines d´interelació i comentaris, com els blocs creats i existents, el Twitter i el Facebook ja en funcionament de la Berguedàsfera.

http://berguedasfera.blogspot.com

dijous, 27 de març del 2008

Trobada de Blocaires de la Berguedàsfera

Per tal de preparar les properes jornades de la Berguedàsfera, hem organitzat primera trobada de blocaires del Berguedà, aquest dissabte 29 de març del 2008.


LLOC: RESTAURANT CAL MARÇAL

MUNICIPI: PUIG-REIG

HORA: 22H.

MENÚ: DE PRIMER FUSTA AMB EMBOTITS DE LA COMARCA I SEGON I POSTRES A TRIAR.


PER CONFIRMAR ASSISTÈNCIA DE PERSONES BLOCAIRES FINS DIVENDRES: berguedasfera@gmail.com

dimecres, 26 de març del 2008

Presentació del disseny identificatiu de la Berguedàsfera, obra del dibuixant Jaume Capdevila (KAP)

PRESENTACIÓ DEL DISSENY IDENTIFICATIU DE LA BERGUEDÀSFERA

DISSABTE, 29 DE MARÇ

LLOC: BIBLIOTECA RAMON VINYES, DE BERGA

HORA: 10 HORES DEL MATÍ

Amb l´assistència de l´autor i blocaire, el ninotaire, Jaume Capdevila (KAP)

dimecres, 5 de març del 2008

Disseny de la Berguedasfera, obra del dibuixant còmic i blocaire Jaume Capdevila (KAP)


Ja tenim l´icona que identificarà als blocaires del Berguedà , la Berguedasfera. És obra del dibuixant còmic i blocaire Jaume Capdevila (KAP), al qui l´hi hem d´agrair la seva originalitat. JA podeu posar-vos-el al vostre bloc introduint el següent codi Html, i el tindreu dins el vostre bloc:



I us a d´aparèixer:



dilluns, 3 de març del 2008

Observatori Social de les TIC al Berguedà

Vist els fets produits el passat 11 de febrer, deixant sense serveis de telefonia, ADSL, mòbil, etc, a 12000 usuaris de la comarca del Berguedà, i els reiterats dèficits de cobertura a diferents zones i municipis de la comarca del Berguedà, els blocaires de la Berguedàsfera, informem que hem iniciat un grup de debat, l´Observatori Social de les TIC al Berguedà, dins XARXA BERGUEDÀ, l´espai de debat de la Berguedàsfera.
Si teniu qualsevol queixa en aquest sentit com a usuaris, oferim la possibilitat de recopilar-les i posteriorment vehicular-les al màxim responsable de Telefónica a Catalunya, Kim Faura.

Feu-nos arribar les vostres demandes i queixes sobre accés a serveis universals de Telefonia que tingueu, deixant correu electrònic, noms,cognoms i municipi per vehicular-los directament al màxim responsable de Telefónica amb el nostre correu electrònic de contacte: berguedasfera@gmail.com